Breathe. Focus. Smile.

Designer·Denker·Doener

Wat kan ik allemaal voor u doen?

Een nieuw logo?

Professioneel drukwerk?

Een bijzondere website?

Een straffe campagne?

Een effectief marketingplan?

Een creatieve workshop?

Een geslaagd event?

Diensten...
Logo en huisstijl

Een sterke identiteit staat aan de basis van uw merk of organisatie. Ik ga samen met u op zoek naar een visueel concept. Dankzij een slim uitgewerkt logo en een doordachte huisstijl kan uw organisatie zich ontwikkelen tot een herkenbaar merk met een eigen uitstraling. Een merk dat het juiste verhaal vertelt.

Grafisch ontwerp

Met stijlvol en professioneel drukwerk geef ik uw organisatie een extra impuls. De geloofwaardigheid naar uw doelgroep vergroot hierdoor aanzienlijk. Ik hecht enorm veel belang aan drukwerk van een hoogstaande kwaliteit. Ik denk graag mee over papierkeuzes, drukgangen, kapvormen, enz…

Websites

Online kan uw merk, bedrijf, organisatie of product heel direct contact leggen met uw (potentiële) klant. Mijn expertise is het vertalen van uw merkidentiteit naar een bijzondere website en user experience. Hierbij streef ik naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud.

Creatieve campagnes

Ik ontwikkel effectieve campagnes waarmee u uw doelgroep bereikt. Mijn campagnes richten zich op die plekken waar uw doelgroep zich bevindt, of het nu gaat om adverteren via traditionele gedrukte media, web, social media, direct mail of video.

Marketingstrategie

U wil een product of dienst succesvol naar de markt brengen? U wil uw activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? U wil uw onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen? Ik geef u strategisch marketingadvies en schrijf een plan voor uw bedrijf of organisatie.

Gebruikersonderzoek

Met een gebruikersonderzoek achterhaal ik het gedrag van de gebruikers van uw product, dienst of website en onderzoek ik waar zij mogelijke problemen ervaren. U krijgt een inzicht in de behoeftes en verwachtingen van uw doelgroep en de sterke en zwakke punten van uw product of dienst. Ik maak een rapport dat u voldoende input geeft om concrete verbeteringsacties te gaan uitwerken.

Hoe samenwerken...
Logo, website of campagne?

Wil je dat beetje meer? Profiteer optimaal van mijn expertise en kies voor een project op maat. Neem contact op en vraag een offerte.

 • intake-gesprek
 • moodboard
 • concept voorstel
 • kick-off meeting
 • concept aanpassen
 • project goedkeuren
 • project afwerken
 • project opleveren
A la carte

Je koopt credits en kan die inwisselen voor grafische- en marketing interventies, wanneer je het nodig hebt.

Vraag naar de menukaart. Neem contact op voor meer informatie rond het credit systeem.

Start-up promo

We gaan samen op zoek naar jouw visuele identiteit. Ik begeleid je doorheen het creatief proces en zorg voor een logo en bijhorende website waarmee je direct aan de slag kan. Bekijk de promoties…

Profiel...
Profiel...

Ik ben Junior D’haese, grafisch ontwerper met een hoek af! Al meer dan twintig jaar sta ik met veel passie, creativiteit en kennis van zaken garant voor efficiënte en stijlvolle communicatie die de gewenste boodschap helder uitdraagt naar uw doelgroep.

Sinds midden 2021 ben ik de inhouse grafisch ontwerper en senior marketeer van een pionier in duurzaam afvalbeheer. Het West-Vlaams bedrijf profileert zich als de ideale afvalpartner van bedrijven die maatschappelijke verantwoordelijkheid nastreven en biedt de meest efficiënte oplossingen aan inzake het beheer van afval, materialen, groene energie en milieu met het oog op een minimale negatieve impact en een maximale positieve impact op de omgeving.

Van midden 2016 tot midden 2021 was ik lid van het grafisch team binnen de marketingafdeling van een wereldspeler op het vlak van verkoop en verhuur van oa. heftrucks en hoogtewerkers en verkoop van onderdelen en accessoires voor material handling, industrial en agricultural equipment in Oost-Vlaanderen.

Eerder was ik zeven jaar lang (2009 tot 2016) communicatiemanager van een groep innovatieve West-Vlaamse bedrijven met de focus op industrieel maatwerk, interieur en architectuur, de productie en verkoop van high-end keuken-, badkamer- en projectmeubilair aan particulieren en bedrijven.

 • M: +32 479 86 92 45
 • E: junior@dhaese.eu
 • W: junior.dhaese.eu
Mensen aan het woord...
Werkervaring
2021 - nu
Vanheede Environment Group

 

Als grafisch ontwerper sta ik in voor de ontwikkeling van al het drukwerk en digitale content. Daarnaast bied ik ondersteuning als marketeer, waar ik zowel strategisch en commerciëel meewerk aan het behalen van de doelstellingen.

2016 - 2021
Thermote en Vanhalst

Als grafisch ontwerper stond ik in voor de ontwikkeling van divers creatief en technisch drukwerk. Daarnaast bood ik ondersteuning voor marketingcampagnes, beurzen, events en andere communicatieacties.

2017 - nu
Feest op maat

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij de perfecte feestpartner die met u mee denkt zodat uw feest vlot en zorgeloos verloopt. Traiteur/kok (aan huis) met personeel, communiefeesten, tuinfeesten, recepties, bedrijfsfeesten en privé-diners.

www.feestopmaat.be

2010 - 2020
Freelance - Jota Design

Grafisch ontwerp met een hoek af! Ontwikkelen van logo en huisstijl, grafisch ontwerp en websites voor starters en kmo’s. Opzetten van (digitale) marketingcampagnes en strategische communicatie voor klanten in diverse sectoren.

2009 - 2016
Dekeyzer keukenarchitectuur / Alke badkamermeubelen

Als grafisch ontwerper en webdesigner stond ik in voor alle creatieve en technische drukwerk, alsook de uitbouw van de verschillende websites en online platformen.

 

Als strategisch marketeer bepaalde ik de marketing- en communicatiestrategie en bracht de media- en marketingcampagnes tot uitvoering.

 

Als event manager was het mijn taak om alle (inter)nationale beurzen in goede banen te leiden. Ik stond ook in voor de coördinatie van evenementen op maat in de verschillende vestigingen.

 

Binnen de productontwikkeling startte ik brainstorms op, organiseerde gebruikersonderzoek en was mede-verantwoordelijk om nieuwe en innovatieve producten in de markt te zetten.

2013 - 2016
Grensland Platform Menen - Wervik

Werkgroep Communicatie
Communicatieadviseur

2008 - 2009
Beaulieu International Group

Grafisch ontwerp en webdesign als lid van het marketing departement.

2003 - 2008
Ter Velde

Feestzaal – Restaurant – Traiteur
Maître d’hôtel, kelner, bar
Grafisch ontwerp, marketing, webdesign

Opleidingen
2023
Adobe Animate

Lab9, Sint-Martens-Latem

2023
Adobe Audition

Lab9, Sint-Martens-Latem

2022
Adobe Premiere Pro Advanced

Lab9, Sint-Martens-Latem

2022
Adobe After Effects

Lab9, Kortrijk

2019
Wacom Pro in Adobe Photoshop CC

Lab9, Kortrijk

2019
360° en 3D in Adobe Photoshop CC

Lab9, Kortrijk

2018
Color management in grafische applicaties

Lab9, Kortrijk

2017
Adobe Photoshop CC Advanced

Lab9, Kortrijk

2017
Adobe Illustrator CC Advanced

Lab9, Kortrijk

2016
Non-destructieve bewerkingstechnieken voor Adobe Photoshop CC

Lab9, Kortrijk

2016
Adobe InDesign CC Advanced

Lab9, Kortrijk

2014
Google analytics / Universal analytics

Syntra West, Kortrijk

2014
Adobe Creative Cloud

Lab9, Kortrijk

2013
Adobe Premiere Pro Basic

Syntra West, Brugge

2008
Adobe Photoshop Advanced

IVO, Brugge

2004 - 2007
Bachelor Communicatiemanagement

Howest Hiepso, Kortrijk

2001 - 2003
Graduaat Multimedia- en communicatietechnieken

Howest PIH, Kortrijk

1998 - 2000
Informaticabeheer / IT

Sint-Jozefhandelsschool, Blankenberge

Hobbies en interesses...
 • Geschiedenis
 • Eten en drinken
 • Filosofie
 • Film en muziek
 • Wetenschap
 • Muziekconcerten
 • Boeken en podcasts
 • Zon, zee en strand
 • Schaken
 • Bordspellen
 • Hardlopen
 • Squash