Ik ben Junior D’haese, een in Kortrijk gebaseerde graficus en marketeer

Sinds midden 2016 ben ik lid van het marketing team van een wereldspeler op het vlak van verkoop en verhuur van oa. heftrucks en hoogtewerkers en verkoop van onderdelen en accessoires voor material handling, industrial en agricultural equipment.

Als grafisch ontwerper sta ik in voor de ontwikkeling van divers creatief en technisch huisstijl drukwerk. Daarnaast geef ik grafische ondersteuning voor beurzen, mailings, campagnes en andere marketingacties.

Eerder was ik zeven jaar lang (2009 tot 2016) communicatiemanager van een groep West-Vlaamse bedrijven met de focus op industrieel maatwerk, interieur en architectuur : productie en verkoop van high-end keuken-, badkamer- en projectmeubilair aan particulieren en bedrijven.

Als grafisch ontwerper en webdesigner stond ik in voor de ontwikkeling van alle creatieve en technische drukwerk, alsook de uitbouw van de verschillende websites.

Als strategisch marketeer bepaalde ik de marketing- en communicatiestrategie en bedacht ik zowel de offline en online media- en communicatiecampagnes.

Als event manager was het mijn taak om alle (inter)nationale beurzen in goede banen te leiden en stond ik ook in voor de coördinatie van evenementen op maat in de verschillende vestigingen.

Binnen de productontwikkeling startte ik brainstorms op, organiseerde gebruikersonderzoeken en -tests en ik was verantwoordelijk om nieuwe en innovatieve producten in de markt te zetten.